top of page

How Color changed my life

Bijgewerkt op: 6 feb. 2021


Het delen van verhalen, ervaringen en ideeën met mensen op straat..

Tijdens mijn wereldreis die ik maakte afgelopen jaar daar Azie, Australia en India.

India


Een plek waar niks te gek is. Een land vol cultuur, spirituele energie en kleur! Dit opende mij ogen.


Een reis vol kleurrijke indrukken die een kleurboek vol ideeën schetsten. Veel gebieden in India zijn arm maar door alle kleurtjes kreeg deze cultuur een bijzondere beleving die ik nog nooit eerder had gezien, gevoeld en mee had gemaakt.


De eerste dag aangekomen in Varanasi al mijn ogen uitgekeken. Dagen vol spirituele indrukken en een ervaring om nooit te vergeten.


India liet mij de wereld van een andere kant zien. Omdat hier zoveel gebeurde wat ik niet nog nooit eerder in mijn leven had gekend.


Kleur liet de mensen helemaal stralen.

Ook al hebben de mensen er weinig in India, doormiddel van mooie textiele stoffen met printjes, vormen en kleuren dragen Indiërs hun kleding op zijn mooist. Een geweldige manier waarop zij hun identiteit uiten.Cultuur